sedinta foto craciun

Ședință foto de Crăciun! Alege cadoul perfect pentru sărbătorile de iarnă!

HO-HO-HO! Magia sărbătorilor ne cuprinde încet-încet pe fiecare dintre noi pentru că ne dorim, poate mai mult ca niciodată, să îi putem îmbrățișa pe cei dragi și să zâmbim în fața camerei alături de ei, pentru amintiri de pus în ramă.

Echipa noastră vă invită să vă bucurați împreuna cu familia și prietenii de o ședință foto de Crăciun în București, cu decoruri desprinse parcă din poveștile copilăriei cu Moș Crăciun, reni și Crăciunițe care împart mii de cadouri.

Alegeți dintre decorurile variate, fie cele în nuanțe de roșu festiv cu lumânări parfumate, fundițe, clopoței, globuri sau coronițe de brad proaspăt culese, fie cele înconjurate de zăpada de un alb imaculat, cu paturi pufoase așezate pe fotolii și ursuleți în mărime naturală. Studioul din curtea băiatului cu flori este pregătit pentru ședință foto de Crăciun, așadar vă așteptăm cu multa căldură și spirit de sărbătoare să ne călcați pragul.

Alegeți pachetul care vi se potrivește din cele de mai jos, închiriați studioul cu sau fara fotograf și pregătiți-vă zâmbetele pentru distracție și amintiri de neuitat. Dați sfoară-n țară, adunați-i cu mic, cu mare, pe cei dragi vouă, mai ales dacă în restul anului nu reușiți să vă întâlniți atât de des cum v-ați dori. Sărbătorile de iarnă se numără printre puținele momente în care ar trebui să ne rupem de viteza în care ne-am obișnuit să trăim și să acordăm mai multă atenție sufletelor noastre, familiei și prietenilor.

O ședință foto de Crăciun alături de cei dragi îți va oferi amintiri de neuitat. Fotograful va captura un moment unic în viețile voastre, care vă va da oricând o stare de bine, atunci când veți revedea fotografiile frumos aranjate în rame elegante sau într-un album foto.

Am pregătit pentru voi ambianța cu decoruri variate, pentru toate vârstele și gusturile, așa încât să puteți opta pentru o ședință foto de Crăciun personalizată. Mesajele pozitive, aranjamentele sclipitoare și bucuria cu care sunteți așteptați în curtea băiatului cu flori vă vor bucura cu siguranță!

Ursuleții și pinguinii noștri de pluș abia așteaptă să vă cunoască! 🙂 Intrați în atmosfera de poveste, printre miile de luminițe care aduc mai multă strălucire acestor zile, pe care ni le dorim cât mai senine și mai fericite!

Cu drag, 

Carmen Ioniță, Event Planner

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button