Despre noi

Events by Carmen Ioniță, agenție profesională de organizare evenimente private și corporate, are o vastă experiență în domeniul planning-ului festiv. Lansată în 2008, astăzi deține un portofoliu impresionant.

Agenția se distinge prin personalizarea serviciilor, prin amploarea proiectelor și prin furnizarea de pachete complete de servicii aferente planificării și organizării de evenimente. Cu alte cuvinte, putem spune despre noi că oferim evenimente „la cheie”.

Atelierul de design floral al agenției Events by Carmen Ioniță vizează cele mai înalte standarde în domeniul floristicii de ceremonie și al decorurilor publice. Suntem un organism antreprenorial complex, al cărui scop este să creeze cadrul unor evenimente unice.

Vă invităm să ne cunoaștem personal – căci numai așa vă putem croi, proba și livra evenimentul care să vă reprezinte ca o carte de vizită. Vă dăm soluții, nu vă promitem utopii. Cu toate astea, de fiecare dată reușim să transformăm visele în realitate.

Avem antidotul lui „nu se poate” și știm prea bine cum să facem să se poată…

Aici, la noi, este locul unde voi spuneți povestea, iar noi o regizăm și o producem, cadru după cadru. Căci o „ecranizare” are acele valențe cinematografice, cel mai adesea mai convingătoare decât romanul însuși…

Events by Carmen Ioniță – agenția specializată în livrarea de evenimente la cheie!

Altfel. Mai bine. Mai frumos. Mai ales. Mai ca voi.

Dragos Tanase Photogaphy (122 of 520)

Povestea noastră, pe scurt

Vă mai putem spune despre noi că nu am fi putut evolua până în punctul în care ne aflăm fără pasiune și implicare totală. Suntem artizani de momente unice, în care punem suflet, alături de profesionalism și oricâte eforturi este nevoie să facem pentru a ne îndeplini misiunea. Iar aceasta este să vă facem momentele fericite din viață și mai fericite, și mai memorabile.

Povestea noastră ca organizatori de evenimente a început în 2008, atunci când Carmen Ioniță a decis să se îndrepte către acest domeniu, de care s-a simțit întotdeauna atrasă. Apoi, an după an, am câștigat noi și noi experiențe, iar echipa a fost completată cu noi membri pasionați de munca lor. Pe toți ne leagă aceeași pasiune pentru frumos și dorința de a umple de bucurie inimile oamenilor care se îndreaptă către noi, pentru a le oferi tot ceea ce avem noi mai bun: profesionalism, încredere, empatie, simț estetic, adaptabilitate și capacitatea de a coordona orice tip de eveniment, indiferent cât de complex ar fi acesta.

Events by Carmen Ioniță este mai mult decât o afacere: este un proiect menit să ne facă tuturor viața mai frumoasă și să ofere o alternativă completă în ceea ce privește planificarea, organizarea și coordonarea de evenimente unice.

Vă așteptăm!