Strada Haltei nr.10
Domnesti

Hambar pentru nuntă sau alte evenimente în aer liber - Wow Hambar

WOW Hambar este o opțiune excelentă pentru nuntă la hambar sau pentru alte evenimente în aer liber, în Domnești, la 15 minute de București.

WOW Hambar este locația perfectă pentru nuntă la hambar, botez, petreceri de companii, teambuilding sau orice alt tip de eveniment, având o suprafață de 70.000 mp și capacitate maximă de 300 de locuri.

De ce să alegi WOW Hambar?

Lansare WOW Hambar - Petrecere Halloween

Am deschis această locație inedită pentru nuntă la hambar și alte evenimente în aer liber în toamna anului 2022 și ne-am bucurat de oaspeți încă din prima zi. Am profitat de ocazie pentru a organiza și o petrecere de Halloween de pomină! Cu mic, cu mare, prietenii și clienții noștri, dar și oameni cu care atunci ne-am cunoscut pentru prima oară ne-au fost alături în acest moment atât de special pentru noi.

Nuntă sau cununie la WOW Hambar

Iubitorii de natură au acum o alternativă la îndemână pentru organizarea de nuntă la hambar, dar și pentru cununie, petrecere de logodnă sau orice alt tip de eveniment privat. De asemenea, locația este foarte ofertantă pentru ședințe foto profesionale, dedicate unor astfel de momente speciale. Avem experiența necesară și capacitatea de a vă oferi evenimente la cheie. Iar voi aveți posibilitatea de a vă bucura din plin de ziua voastră specială, fără teamă de neprevăzut și fără grija coordonării evenimentului.

Botez la WOW Hambar

WOW Hambar este o locație ideală pentru petreceri de poveste, fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau alte tipuri de evenimente. Dar nouă ni se lipesc de suflet în mod special petrecerile organizate pentru cei mai mici membri ai familiilor care ne aleg să le fim alături în astfel de momente fericite. Mai jos, poți vedea imagini de la una dintre cele mai spectaculoase petreceri de botez organizate la WOW Hambar.

Cele 4 Anotimpuri la WOW Hambar

Odată cu lansarea WOW Hambar, am deschis un nou capitol în istoria noastră îndelungată de organizatori de evenimente, punând la dispoziția tuturor celor interesați și prima locație proprie, disponibilă pentru petreceri și evenimente în aer liber în orice anotimp. Deja, de acest loc ne leagă o mulțime de amintiri fericite atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi.

Primăvara

Vara

Toamna

Iarna