Strada Haltei nr.10
Domnesti

WOW Hambar
Hambar nunti sau alte evenimente in aer liber

Hambar pentru evenimente in aer liber, in Domnești, la 15 minute de București. WOW Hambar este locatia perfecta pentru nunta la hambar, botez, petreceri companii, teambuilding sau orice alt tip de eveniment, avand o suprafata de 70.000 mp si capacitate maxima de 300 de locuri.

De ce sa alegi WOW Hambar?

Lansare WOW Hambar - Petrecere Haloween

Galerie WOW Hambar

Premiera in Romania

Consultanță

În calitate de chief event planner, alături de echipa mea, am reușit să îmbogățesc portofoliul agenției noastre cu un serviciu unicat: consultanță personalizată pentru viitorii miri. De-a lungul anilor, experiența m-a învățat cât de important este să asculți înainte să propui și de aceea, în loc să livrăm pachete standard de servicii, mai întâi servim o cafea împreună cu clienții noștri și îi îndemnăm să ne povestească despre idealurile și așteptările lor.

Astfel, ținând cont de dorințele clienților și nu doar de niște tipare, suntem capabili de a clădi un scenariu impecabil, care să îndeplinească visuri înainte de a bifa o listă cu standardele societății pentru asemenea ocazii.

Un wedding plan perfect nu este doar un program construit ca la carte, ci și un concept personalizat, care oferă satisfacție maximă personajelor principale din orice poveste de nuntă: mirele și mireasa.

Carmen Ioniță