Locații Proprii

Locații proprii Events by Carmen Ioniță: vă propunem două alternative la locațiile din oraș, pentru evenimente memorabile, mai aproape de natură. Ambele se află în Ilfov, aproape de București: WOW Hambar în Domnești, iar Roua Garden în Buftea.

Ne-am dorit să dispunem și de locații proprii, pentru a avea mai multă flexibilitate în organizarea de evenimente de orice tip, având control total asupra tuturor aspectelor. În prezent, ne puteți contacta pentru a vă rezerva oricare dintre aceste spații, atât în weekenduri, cât și în timpul săptămânii.

Roua Garden este mai potrivită pentru petreceri intime, mai restrânse, cu 70-80 de invitați, în timp ce la WOW Hambar putem găzdui aproximativ 300 de oaspeți. Ambele oferă spații atât în interior, cât și în exterior. La Roua Garden veți găsi și o piscină, în timp ce la WOW Hambar veți putea admira apusuri memorabile, pe malul lacului.

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare dintre aceste locații proprii Events by Carmen Ioniță, accesați paginile dedicate, dând click pe fotografiile reprezentative afișate mai sus. Apoi, dacă instinctul vă spune că ați găsit exact ceea ce vă doriți pentru evenimentul vostru unic, contactați-ne și vom începe călătoria noastră împreună către momentele voastre de fericire, indiferent de tipul de petrecere pe care v-o doriți!

Țineți cont, totuși, de faptul că, pentru a vă asigura că spațiul nu a fost deja rezervat, este bine să ne contactați cu câteva luni în avans, înainte de data la care doriți să vă organizăm evenimentul. Vă asigurăm că ne putem adapta așa încât să puteți beneficia de toate produsele și serviciile preferate!

Solicita oferta wedding planner