0728075407

0731134264

Strada Părului nr. 14 D
Buftea

Roua Garden
by Carmen Events

Roua Garden este propunerea noastră de locație pentru cei care își doresc organizarea unui eveniment privat la iarbă verde, într-o grădină fermecătoare cu piscină.

Capacitatea Roua Garden este de 70-80 de locuri în interior și aproximativ 120 la exterior.

În această minunată grădină a bunicilor reinventată, într-o atmosferă relaxată și intimă, organizăm petreceri de nuntă sau botez, aniversări și onomastici, dar și evenimente corporate.

Roua Garden reprezintă mixul perfect dintre vechi și nou, aducând eleganța laolaltă cu creativitatea și confortul.

În această locație (și nu numai) îți oferim evenimente la cheie, personalizate în funcție de specific și dorințele tale.

Este suficient să ne spui cum ar trebui să arate evenimentul perfect pentru tine, iar noi ne vom asigura că totul va fi așa cum ți-ai imaginat.

Situat la doar 25 de minute de mers cu mașina de București, pe Strada Părului nr. 14 D din Buftea, acest spațiu inedit, flexibil și adaptabil oferă multiple opțiuni de amenajare.

Știm cât de solicitantă este organizarea unui eveniment perfect, de aceea noi ne asumăm toate sarcinile organizatorice, așa încât tu să te poți bucura deplin de momentele cu adevărat importante.

Evenimente organizate la Roua Garden

Roua Garden - fermecătoare și versatilă

Roua Garden este o alternativă ideală, dacă îți dorești o petrecere într-un mediu natural, departe de aglomerația urbană.

De la decorul tematic și până la muzică și preparatele delicioase, noi îți oferim gama completă de servicii și ne asumăm organizarea integrală a evenimentului tău.

Pentru noi, va fi un privilegiu să îți fim alături, în calitate de organizatori și coordonatori, asigurându-ne că ziua ta specială va decurge armonios, timp în care tu și invitații tăi vă veți putea bucura din plin de fiecare clipă.

Această locație fermecătoare funcționează în orice anotimp, punându-ți la dispoziție atât spațiul interior, cât și grădina care poate fi amenajată tematic, cu decoruri unice, create special pentru tine. Iar dacă încă nu te-ai hotărât în ce stil vrei să fie conceput evenimentul tău, noi îți oferim consultanță și venim în ajutorul tău cu idei adaptate și propuneri variate, personalizate.

Noi venim în întâmpinarea ta cu pachetul complet:

  • Aranjamente florale
  • Servicii foto & video
  • Catering & bar
  • Candy bar & tort
  • Muzică
  • Logistică & recuzită
  • Materiale print

Contactează-ne pentru mai multe detalii, sau dacă dorești să programezi o vizionare!

Roua Garden, o locație intimă și adaptabilă