Interviu Ziarul Financiar Afaceri de la Zero Carmen Ioniță

Interviu Ziarul Financiar – Afaceri de la Zero: Carmen Ioniță

Interviu Ziarul Financiar: aceasta a fost invitația onorantă pe care am primit-o recent din partea jurnaliștilor cunoscutei publicații. A fost o mare bucurie pentru mine să fiu contactată pentru a vorbi în cadrul rubricii „Afaceri de la Zero” despre traseul profesional pe care l-am parcurs începând din anul 2008 și până în prezent.

Puteți urmări materialul video dând click pe titlul de mai jos:

Interviu Ziarul Financiar – Afaceri de la Zero – Carmen Ioniță

Practic, povestea mea a fost la început doar un vis frumos, pe care cu multă muncă, perfecționare continuă și dorința de a le oferi clienților mei experiențe inegalabile l-am transformat într-o afacere de succes.

Am pornit pe această cale singură, dar în timp am reușit să aduc în jurul meu oameni valoroși, creativi și responsabili, pe care pot conta întotdeauna atunci când planific un nou eveniment WOW.

Astăzi, nu îmi imaginez cum ar putea să arate munca mea fără minunata echipă alături de care reușesc să fac fericiți atât de mulți oameni, în cele mai importante momente din viețile lor.

Ne-am extins serviciile de-a lungul vremii, ne-am perfecționat continuu, am avut grijă să fim mereu la curent cu trendurile internaționale, dar mai ales să ținem cont de dorințele clienților noștri, fie ei persoane private sau companii.

În prezent, avem capacitatea și know-how-ul necesare pentru organizarea unei multitudini de evenimente la cheie, și vă pot da câteva exemple, pentru ca și cei care ne cunosc mai puțin să își poată face o imagine completă:

  • Petreceri de nuntă, cununie sau aniversări ale căsătoriei, petreceri de logodnă, petreceri de burlaci și burlăcițe (am pus la cale chiar și cereri în căsătorie spectaculoase!) .
  • Petreceri de botez, baby shower, petreceri de turtă sau de moț, aniversări și onomastici – atât pentru copii, cât și pentru adulți.
  • Evenimente corporate: conferințe, cocktail-uri și cine de afaceri, aniversări ale companiei, lansări de produse, prezentări de modă, ateliere, team building-uri etc.
  • Evenimente de Paște, Crăciun, Halloween, Sfântul Valentin etc.
  • Serbări de final de an, banchete pentru elevi și profesori, petreceri de absolvire.

Puteți vedea mai jos câteva imagini reprezentative:

Iar acestea nu sunt toate. Am pierdut de mult timp numărul evenimentelor pe care le-am organizat, dar vă pot spune că sunt de nivelul miilor. Puteți vedea o parte dintre cele mai importante în pagina Portofoliu.

Aparte de satisfacția profesională, adevărata mea împlinire este atunci când văd uimirea și fericirea pe chipurile tuturor, în timpul evenimentelor iar apoi, la final, primesc mulțumiri și câștig noi și noi prieteni.

Le mulțumesc încă o dată din suflet tuturor celor care mi-au acordat încrederea de a le organiza evenimente de vis și jurnaliștilor pentru acest interviu Ziarul Financiar, care mi-a trezit amintiri prețioase!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button