botezul-fiicei-alessandrei-stoicescu-o-noua-dovada-de-incredere-pentru-mine-1

Botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, o noua dovada de incredere pentru mine

Imi face o enorma placere sa povestesc despre botezul fetitei Sandrei Stoicescu si a lui Sergiu Constantinescu pentru ca organizarea lui, care mi-a revenit mie, a fost dovada increderii si prieteniei pe care cei doi parinti mi-o acorda.

Pe Sandra Stoicescu o stiu din 2013. Cum am ajuns sa ne cunoastem? Prin recomandarea prietenilor: cei de la Salon du Mariage m-au recomandat Sabinei Iosub, colega Sandrei, pentru a-i realiza aranjamentele florale la nunta care a avut loc pe 9 iunie 2012. Apoi, Sabina, multumita de serviciile mele, m-a recomandat Sandrei, atunci cand aceasta s-a decis sa faca nunta. Astfel, am fost om de baza, wedding planner, wedding designer si wedding coordinator la nunta Alessandrei Stoicescu cu Sergiu Constantinescu. In felul acesta mi-am luat examenul pentru prietenia care s-a dezvoltat pana in zilele noastre.

Dupa 6 ani de la minunatul eveniment in care Sandra si Sergiu si-au unit destinele, pe 19 octombrie 2019, ne-am intalnit din nou cu ocazia unui alt moment important si emotionant din viata familiei: botezul micutei Sara Maria Francesca. M-am bucurat de aceasta data de mai multa incredere, mai multe intrebari si in final am avut parte de un alt eveniment wow din viata noastra.

Sandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu si-au botezat fetita, in varsta de trei luni, la Biserica Sfanta Vineri Pajura. Sara Maria Francesca a avut doua perechi de nasi: Gabriela Firea impreuna cu sotul sau, Florentin Pandele si familia Mirela si Marcel Sampetru. Petrecerea a avut loc la Hotel Phoenicia din Bucuresti, unde au fost 300 de invitati.

La Phoenicia am intalnit o echipa extrem de atenta si dornica sa organizam impreuna un eveniment wow cum ne-am propus. Si de aceasta data, ca si la nunta Sandrei cu Sergiu, m-am ocupat de toata organizarea si coordonarea petrecerii la care am fost prezenta pana in zori. Am fost fericita sa vad cat de bine se simt invitatii si mai ales parintii care mi-au oferit increderea de a organiza botezul fiicei lor. La atmosfera feerica au contribuit atat artistele Maria Dragomiroiu si Mirela Vaida, cat si florile care au impodobit cu delicatete si eleganta locatia: orhidee, trandafiri, frezii, hortensia, lisianthus si alstroemeria.

Intr-o atmosfera de vis, micuta Sara Maria Francesca, a intrat intr-o noua viata pe care i-o dorim frumoasa, armonioasa si lunga, alaturi de parintii sai si de parintii spirituali. Si, de ce nu, sa ne bucuram impreuna si la nunta ei!

Am demonstrat din nou ca atunci cand oamenii au incredere in noi, WeDoWow!

Multumim, Sandra si Sergiu!

Credit foto: Luci Marin

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button