Dana_Alex

Dana si Alex Ursuleanu povestesc despre experienta lor cu mine

Astazi, voi „vorbi” mai putin fiindca vreau sa le dau cuvantul Danei si lui Alex Ursuleanu, mirii carora le-am organizat nunta la Palatul Snagov. Atat vreau sa va spun: nu-i cunosteam dinainte, au ajuns la mine datorita unei recomandari pe care au primit-o, iar cu aceasta ocazie am realizat ca pagina mea de Facebook, Events by Carmen Ionita, chiar isi face treaba. Vreau sa le multumesc tuturor celor care imi urmaresc activitatea!

Iata care au fost intrebarile adresate de colega mea mirilor si raspunsurile lor, cele mai concludente pentru un wedding planner, atunci cand vine vorba de evaluarea muncii sale:

1. Cum vi s-a parut colaborarea cu Carmen Ionita? Cat de flexibila este? Ce nu v-a placut?

Alex Ursuleanu: Colaborarea cu Carmen a fost perfecta. Este flexibila si s-a pliat pe tot ce ne-am dorit noi. A inteles imediat ce vrem si ne-a prezentat, din multitudinea de variante existente, exact pe cele care se potriveau cu noi, cu stilul nostru. Tocmai de aceea, procesul de pregatire a fost simplu. Ne-a propus furnizori de cea mai buna calitate, am avut incredere in experienta ei si bine am facut. S-a ocupat impecabil. Tot ce a intervenit pe parcurs, a fost rezolvat imediat de Carmen, fara sa-si dea seama cineva de vreo neregula.

Dana Ursuleanu: Oricat m-as gandi, nu am ce sa spun ca nu mi-a placut. Este de nota 10. Foarte comunicativa si de treaba.

2. Cat de siguri v-ati simtit in relatia cu Carmen si cat de stresati ati fost cu nunta?

Dana Ursuleanu: Am placut-o pe Carmen din prima clipa. In 5 minute am semnat contractul. Stresul e firesc atunci cand faci nunta, dar bineinteles ca un organizator il diminueaza enorm. Eu am ramas uimita cand am intrat la Palatul Snagov. Am fost atat de vesela toata seara datorita lui Carmen! N-a existat zi mai fericita in viata mea decat cea a nuntii noastre.

Alex Ursuleanu: Carmen Ionita ne-a luat stresul de pe umeri. M-am implicat si eu, dar wedding plannerul nostru a facut tot ce se putea ca sa iasa totul cum ne-am dorit.

Dana Ursuleanu: Dupa nunta, multi invitati ne-au intrebat cine s-a ocupat de organizare. Chiar a fost cineva care mi-a spus ca atunci cand a vazut aranjamentele florale i s-a facut pielea de gaina. De fapt, reactia mea a fost aceeasi cand am ajuns acolo: Wow! 

3. Ce ati transmite viitorilor miri care urmeaza sa treaca prin calatoria organizarii nuntii lor?

Alex Ursuleanu: Sa apeleze la oameni specializati fiindca vor primi sfaturi avizate si vor iesi mai bine financiar. Eu o voi recomanda pe Carmen Ionita celor care imi vor cere o sugestie de wedding planner.

Dana Ursuleanu: Da. Sa ia neaparat un organizator. E eficient, e simplu si nu-ti bati capul. Merita toti banii! Iar noi am ramas si cu un prieten dupa nunta: organizatorul, Carmen Ionita.

Credit foto: Lucian Marin

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button