Carmen_Radisson_0026

Echipa mea și „Pădurea fermecată” de la Radisson

„Pădurea fermecată” este conceptul unic al evenimentului la care am lucrat împreuna cu echipa Events by Carmen Ioniță și despre care vreau să vă povestesc de această dată. Acesta s-a desfășurat în elegantul spațiu de la Radisson și tematica sa a fost „Pădurea fermecată”. Practic, am avut de contopit două lumi: una elegantă, cealaltă sălbatică. Să aduci o pădure la Radisson nu e chiar lucru simplu, dar când echipa mea își pune în cap să realizeze ceva, nimic nu-i stă în cale.

Aranjamente pentru mese „Pădurea fermecată

Astfel, am început lucrul în atelier și am făcut… copaci. I-am realizat manual, din crengi. Imaginați-vă ce provocare a fost pentru echipa mea să pună crenguță lângă crenguță ca să aducă la Radisson pădurea fermecată în miniatură. S-a lucrat mult, dar bine. Felul în care a arătat spațiul, la final, a meritat fiecare clipă de migală.

Alcătuirea crenguțelor din pădurea fermecată

Odată terminați, copacii au fost împodobiți cu globuri luminoase și funde. Patricia, Andrei, Emil și Lucian, oamenii din echipa mea, s-au îngrijit de fiecare detaliu și n-au lăsat nimic la voia întâmplării. Și eu am fost prezentă și m-am bucurat de fiecare crenguță și pietricică aranjate să compună decorul pădurii fermecate. Iar florile folosite: bujorii, hortensia, zambilele si freziile au înnobilat întreaga creație.

Aranjarea decorațiunilor pe mini-copacii creați pentru a reda pădurea fermecată
Decorarea meselor

Tematica aleasă pentru botezul organizat la Radisson Blu s-a regăsit în toate elementele, de la lumânarea de botez până la tortul special conceput pentru micuțul Edward. Atmosfera de poveste pa care am reușit să o creăm alături de partenerii noștri a fost incontestabilă, iar efectul obținut a fost exact cel pe care și l-au dorit fericiții părinți.

Tort cu tematica „Pădurea fermecată

La final, îmbinarea celor două lumi, a eleganței de la Radisson și a pădurii fermecate, a fost atât de reușită, încât am uitat emoțiile cu care începusem lucrul. Creativitatea, talentul și perseverența oamenilor din echipa mea sunt garanția reușitei oricărui eveniment pe care îl realizăm. Vă mulțumesc, dragilor!

Credit foto: Lucian Marin

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button