The Tent by Clubul Diplomatic

Evenimente în București pentru anul 2022

The Tent by Clubul Diplomatic

The Tent by Clubul Diplomatic este salonul găzduit pe spațiul verde al Clubului Diplomatic, club situat în nordul Capitalei, la două minute de Casa Presei Libere, mai exact pe zona nordica a lacului Herăstrău.

Salonul dispune de o capacitate de până la 600 de persoane pentru evenimentele cocktail și 250 de persoane pentru cele de tip setting casino, capacitatea ideală a oricărui eveniment.

The Tent by Clubul Diplomatic

Designul și suprafața generoasă transformă salonul The Tent într-o locație pentru evenimente sociale, botezuri sau nunți sofisticate. Salonul dispune de ferestre mobile, oferind astfel acces facil la spațiul verde, zona lounge sau pavilion.

Printre evenimentele găzduite în număr mare se regăsesc nunțile, pentru care designerii și event planner-ii profesioniști pot îndeplini cu ușurință dorințele mirilor.

The Tent by Clubul Diplomatic

De la tavane florale curgătoare și candelabre suspendate la aranjamente florale inedite amplasate pe diverse podiumuri, atât la interior, cât și la exterior, obținând astfel foto-cornere și designuri speciale, mai degrabă unice.

The Tent este disponibil pentru evenimente și în anul 2022.

Amplasat într-o zonă simbolică și rafinată din partea de nord a orașului, Clubul Diplomatic reprezintă cel mai animat și renumit local, atât datorită facilităților recreative deosebite, cât și datorită evenimentelor de înaltă clasă găzduite în spațiile sale, create conform celor mai înalte standarde din industrie.

Fiind o locație de cea mai înaltă calitate, completează perfect imaginea ideală pentru un loc unde chiar și cele mai exigente așteptări sunt întrecute.

The Tent, The Pool, The Bistro și The Lounge. Întregul spațiu poate găzdui evenimente cu până la 1.500 de participanți, atât în varianta cu scaune, cât și în cea în picioare, toți invitații având acces la o parcare securizată și la intimitate, indiferent de zona aleasă.

Versatilitatea, designul, confidențialitatea, mediul natural și accesul ușor sunt doar câteva dintre avantajele pe care le veți experimenta la Clubul Diplomatic

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button