Fericiții părinți în ziua botezului

Organizare botez acasă

Fă botez la tine acasă!

recomandat de George Datcu

5/5

Organizare botez acasă – o variantă adecvată în cazuri de necesitate

Organizare botez acasă, în condiții de restricții impuse de către autorități pe perioada pandemiei: aceasta a fost una dintre provocările pe care nu le-am asumat recent, cu doar 2 săptămâni înainte de momentul botezului.

Ca de fiecare dată, am utilizat toate resursele și, datorită experienței și implicării fiecărui membru al echipei noastre, am reușit să îi facem fericiți în această zi unică pe părinți și pe cei dragi lor.

Mai jos, puteți citi despre această aventură, povestită de către fericitul tătic:

„Recent am organizat Botezul primului nostru copilaș. Evident, entuziasmați de un așa eveniment, ne doream ca totul sa fie perfect: locația perfecta, atmosfera perfecta, meniul perfect si lista continua.

Doar ca ne-am văzut nevoiți sa ne temperam puțin avântul: noi restricții se întrezăreau la orizont, incertitudinea si nesiguranța fiind pe buzele tuturor.

Frustrarea noastră crescuse alarmant si parca sentimentul de neputință luase locul stării de entuziasm, pana când salvarea noastră a venit parca de nicăieri. Aflând de situația noastră, un apropiat ne-a sugerat ca putem ieși din impas cu ajutorul cuiva care poate organiza evenimentul in chiar confortul locuinței noastre.

Organizare botez acasă?! Puțin sceptici la început față de ideea propusă, dar și presați de timp (mai puțin de 2 săptămâni până la Botez), am decis sa exploram aceasta ultima opțiune. 🤔

Așadar, ne-am întâlnit cu Carmen si am stabilit toate detaliile evenimentului care bătea la ușă: logistica, aranjarea mobilierului oferit de ei, mâncarea, băutura, servire, aranjamente, servicii foto și voie buna. 🤗

A sosit si ziua evenimentului mult așteptat, emoții cat cuprinde și o oarecare îngrijorare cu privire la cum va decurge totul. În tot acest timp, au ajuns și colegii lui Carmen, iar noi a trebuit să pornim cu mic cu mare către Biserică, în timp ce casa (sa o numim in continuare „locația”) a rămas pe mâinile lor pentru organizare botez acasă.

În momentul în care am revenit acasă, am avut senzația că am greșit adresa, locația era de nerecunoscut, complet transformată! Totul pregătit atent, mâncarea caldă și băutura rece, doar să ne așezăm la ospăț! Ați avut vreodată senzația ca sunteți oaspeți la voi acasă (în sensul bun, evident!)?

Noi da!

Pentru a nu lungi și mai mult vorba, daca ar fi sa descriu pe scurt modul de lucru al lui Carmen Ioniță, ar suna cam așa: pasiune, dedicare, flexibilitate, compasiune și simț practic!

Recomand colaborarea cu ea cu cea mai mare căldură!

P.S.: La plecarea echipei, casa arăta la fel ca înainte, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Wow!😋”

Evenimente la cheie, inclusiv organizare botez acasă

Dragii noștri, ceea ce ați citit mai sus este o poveste adevărată despre organizare botez acasă în condițiile în care apare o situație neprevăzută și trebuie să te reorganizezi rapid. Deși timpul a fost scurt, am reușit să ne mobilizăm rapid și să îi oferim lui George și familiei sale petrecerea pe care și-au dorit-o chiar la ei acasă!

Pentru noi nicio provocare nu este prea mare, iar capacitatea de adaptare și experiența îndelungată în organizarea oricărui tip de eveniment ne ajută să identificăm soluțiile ideale pentru clienții noștri!

Așadar, indiferent că vă doriți o petrecere de botez într-una dintre locațiile noastre proprii sau sunteți orientați de la bun început către o organizare de botez acasă, puteți apela la serviciile noastre cu toată încrederea!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button