Mirii estetic

Fiul Gabrielei Firea s-a căsătorit la Athénée Palace, iar nouă ne-a revenit bucuria organizării evenimentului!

Campioni sportivi prezenți la evenimentul săptămânii

Fie că este vorba despre Gabriela Szabo și soțul său, antrenorul Zsolt Gyongyossy, despre Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu, Gabi Popescu sau alți invitați de prestigiu – o mulțime de campioni au participat sâmbătă, 7 octombrie 2023, la căsătoria lui Tudor Firea cu iubita lui de doi ani de zile, Eva-Emilie.

Mirilor le-au fost nași Cătălina și Gigi Nețoiu, care au fost extrem de grijulii cu toate detaliile, ca adevărați părinți spirituali.

Cununia civilă a fost oficiată chiar de către primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele – tatăl adoptiv al mirelui. Apoi a urmat slujba religioasă, moment în care Gabriela Firea și-a ascuns cu greu lacrimile de emoție.

La fel si rudele miresei, părinții, unchii, mătușile, prietenii apropiați, cei mai mulți veniți din Statele Unite – țara de origine a Evei-Emilie și a tatălui său, dar și din Olanda, pe filiera maternă.

Deși nu mai participă de câțiva ani la petreceri, Gigi Becali a ținut să fie reprezentat la un astfel de moment important de către superba sa fiică Alexandra.

O mențiune specială pentru cuplul Elena și George Copos – patronii hotelului unde a avut loc evenimentul, Athénée Palace, care au fost extrem de rafinați și plini de bună-dispoziție întreaga seară.

Au întors privirile de admirație și Dana Sota, Crina Abrudan, Adina Negoiță.

Petrecerea a fost animată cu entuziasm de nimeni alta decât fosta colegă de la Antena 1 a Gabrielei Firea care, ca prietenă, și-a asumat un dublu rol: și de prezentatoare, dar și de interpretă a unor hit-uri internaționale – extrem de apreciate de către oaspeții de peste hotare -, dar și de folclor autentic românesc.

Au venit pe rând, în fața invitaților, într-un show de zile mari, nume îndrăgite de artiști români, laureați a numeroase concursuri naționale și europene: Marcel Pavel, Vlad Miriță, Marius Bălan – care a fost și partener de prezentare al Mirelei Vaida.

De asemenea, Luminița Anghel, Maria Dragomiroiu, Nico au primit aplauze la scenă deschisă.

La miezul nopții a fost adus tortul miresei, în timp ce Diana Matei și Taraful Cleante au ridicat sala în picioare, cântând „Mulți ani trăiască”, dar și melodiile lor de petrecere consacrate.

Dintre artiști, trupa de balet IUNO a realizat momentele coregrafice și a adus un plus de energie evenimentului.

Nu în ultimul rând, artista Mariana Tudor a interpretat la harpă melodii deosebit de sensibile.

Și, pentru ca totul să creeze o atmosferă rafinată, mireasa a ales aranjamente florale simple, albe, atât pentru buchet, cât și pentru mese și foto-corner, iar „Băiatul cu flori” le-a realizat cu mare drag.

La fel cum m-am implicat și eu, nu doar ca profesionist în organizarea de evenimente private sau corporate, dar și ca apropiată a Gabrielei, cu care am mai colaborat când ea era nașă. Acum a fost muuult mai emoționată în calitate de soacră mare, ceea ce este de înțeles.

Eu și echipa mea de la We Do WOW Events suntem mândri când putem fi alături de oameni în astfel de momente unice ale vieții lor!

Le dorim și noi lui Tudor Ștefan și Evei-Emilie – cei mai cuminți miri ai noștri de până acum -, să fie sănătoși și fericiți toată viața, așa cum i-am cunoscut în aceste zile! Și să ne solicite să organizăm și petrecerea din America, dar și botezul 😉🙏🫶

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button