Photo  By Cotea Razvan | Fotograf Nunta |  https://www.cotearazvan.ro/  |  Servicii Foto-video

Mirii despre nunta organizata la distanta

Nu stiu daca vi s-a mai intamplat sa auziti asa ceva, dar eu si colegii mei de la Events by Carmen Ionita am avut privilegiul de a fi alesi sa organizam o nunta pentru care am stabilit impreuna cu mirii toate detaliile prin telefon, e-mail, whatsapp. De ce il consider privilegiu? Pentru ca este o dovada certa de incredere din partea lor in profesionalismul, corectitudinea si implicarea noastra.

I-am invitat pe Iulia si Serban sa povesteasca chiar ei cum a decurs colaborarea cu noi la distanta si daca au fost multumiti de rezultat.

„Încă de la început, colaborarea noastră cu Carmen a fost foarte buna. A fost ’’lângă noi’’ timp de un an prin telefon, mail-uri si mesaje de confirmare. Având in vedere ca noi suntem stabiliți in Danemarca, relatia de la distanta a fost reusita. Am avut ocazia sa întâlnim o echipa de oameni onești, dedicați și cu mult umor care ne-au fost alaturi pe parcursul intregului eveniment.”

„Încă de la început, colaborarea noastră cu Carmen Ionita a fost foarte buna. Având in vedere vremea imprevizibila, Carmen a luptat pentru un eveniment in aer liber așa cum am visat. Cu ploaia torențială care ne-a pus o apasare pe inima pentru câteva secunde bune, tot ce putem spune este faptul ca au fost o nunta si o petrecere de neuitat.”

„Events by Carmen Ionita este o echipa de oameni profesioniști cu ajutorul cărora ziua nunții noastre s-a transformat într-o poveste frumoasa. Un eveniment rupt dintr-un tărâm de vis ale cărui detalii ni le-am imaginat îndelung.”

„Recomandarea noastră vine din suflet pentru Carmen și întreaga echipa, pentru basmul creat.”

Credit foto: Razvan Cotea

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button