Photo  By Cotea Razvan | Fotograf Nunta |  https://www.cotearazvan.ro/  |  Servicii Foto-video

Mirii despre nunta organizata la distanta

Nu stiu daca vi s-a mai intamplat sa auziti asa ceva, dar eu si colegii mei de la Events by Carmen Ionita am avut privilegiul de a fi alesi sa organizam o nunta pentru care am stabilit impreuna cu mirii toate detaliile prin telefon, e-mail, whatsapp. De ce il consider privilegiu? Pentru ca este o dovada certa de incredere din partea lor in profesionalismul, corectitudinea si implicarea noastra.

I-am invitat pe Iulia si Serban sa povesteasca chiar ei cum a decurs colaborarea cu noi la distanta si daca au fost multumiti de rezultat.

„Încă de la început, colaborarea noastră cu Carmen a fost foarte buna. A fost ’’lângă noi’’ timp de un an prin telefon, mail-uri si mesaje de confirmare. Având in vedere ca noi suntem stabiliți in Danemarca, relatia de la distanta a fost reusita. Am avut ocazia sa întâlnim o echipa de oameni onești, dedicați și cu mult umor care ne-au fost alaturi pe parcursul intregului eveniment.”

„Încă de la început, colaborarea noastră cu Carmen Ionita a fost foarte buna. Având in vedere vremea imprevizibila, Carmen a luptat pentru un eveniment in aer liber așa cum am visat. Cu ploaia torențială care ne-a pus o apasare pe inima pentru câteva secunde bune, tot ce putem spune este faptul ca au fost o nunta si o petrecere de neuitat.”

„Events by Carmen Ionita este o echipa de oameni profesioniști cu ajutorul cărora ziua nunții noastre s-a transformat într-o poveste frumoasa. Un eveniment rupt dintr-un tărâm de vis ale cărui detalii ni le-am imaginat îndelung.”

„Recomandarea noastră vine din suflet pentru Carmen și întreaga echipa, pentru basmul creat.”

Credit foto: Razvan Cotea

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wedowow Events

Cu zambetul pe buze, nod in stomac si cu sperante uriase in ceea ce priveste proiectele viitoare, anuntam oficial lansarea WeDoWow Events. Ultimii zece ani

Citeste mai mult»
Call Now Button