Nunta Dani Oțil & Gabriela - Events by Carmen Ioniță & We do WOW Events

Nunta Dani Oțil & Gabriela

Nunta Dani Oțil & Gabriela –

Cel mai spectaculos eveniment din serie

Nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei este cel de-al 5-lea eveniment pe care l-am organizat pentru această minunată familie.

Relația noastră de prietenie este una îndelungată. Prima dată le-am fost alături la cununia civilă. Apoi, la botezul lui Tiago. A urmat petrecerea de tăiere a moțului. Și prima lui petrecere aniversară.

Iar după toate acestea, a venit momentul mult așteptat al nunții, când am decis, împreună cu Patricia Arsintescu, wedding designer și Chief Event Planner cu o experiență de peste 6 ani în echipa We do WOW Events, să îi propunem Gabrielei un concept unic.

Nunta Dani Oțil & Gabriela, conceptul principal de decor

Nunta Dani Oțil & Gabriela –

Conceptul și decorul

Ca de fiecare dată, pentru fiecare eveniment pe care îl organizăm, ne-am propus mai întâi să înțelegem ce își doresc mirii pentru acest moment special. Desigur, mireasa a fost cea căreia i-a revenit plăcuta sarcină de a ne împărtăși cum a visat să arate acest moment unic în viață pentru ea.

Decor nunta Dani Oțil & Gabriela

Ideea noastră de concept WOW pentru ei s-a potrivit „mănușă”.

Mireasa și decorul la nunta lui Dani Oțil

La fel ca Gabriela, și eu am o preferință pentru decorurile alcătuite din flori, dar cu mai puține frunze. De fapt, dacă se poate chiar fără frunze, este și mai bine. Și, evident, s-a putut. :). Conceptul de decor al meselor la nunta lui Dani Oțil

Buchetul miresei a fost realizat după același principiu ca întregul decor floral. Cei 35 de bujorii albi au au însoțit-o către această nouă etapă de viață, oferindu-și frumusețea și parfumul alesei inimii lui Dani Oțil.

Pentru decorarea bisericii, am folosit peste 150 de bujori albi, pentru a obține un efect deosebit, armonios și spectaculos. Iar despre decorul pentru mese pot să vă spun doar că nenumărații trandafiri albi au avut o contribuție esențială la obținerea unui efect de senzație!

Nunta Dani Oțil Și Gabriela - recuzită și decor

Atmosferă de basm la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei

Odată cu lăsarea serii, nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei a căpătat o aură de basm devenit realitate.

Decor și atmosferă romantică seara, la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei

Conceptul de iluminat – atât electric, cât și cu ajutorul lumânărilor aprinse la momentul potrivit, pentru a accentua atmosfera romantică – a fost unul dintre punctele forte ale evenimentului.

Ca să vă dau și aici câteva cifre: la restaurant, am avut bucuria să folosim aproximativ 4.000 de fire de trandafiri albi, peste 300 de cilindri de lumânări pentru decorul piscinei si peste 500 de lumânări doar la mese, între trandafiri.

Efectul meselor aranjate spectaculos pe marginea piscinei a fost accentuat de candelabrele strălucitoare, care au amplificat nota de „glam” a evenimentului.

Să vă mai spun și ce mare bucurie mi-a făcut Dani – la rândul lui un om care știe ce înseamnă un program de eveniment și un foarte bun organizator – atunci când mi-a dat mână liberă?

Astfel, am coordonat cu mândrie întregul program: organizarea trupelor, comunicarea cu toți furnizorii, cateringul și momentele unice… Nici nu cred că pot exprima în cuvinte cât de fericită am fost în timp ce, practic, îmi făceam meseria, dar aflându-mă în miezul evenimentelor nu puteam să nu îi aud pe cei din jur spunând că se simt ca într-o poveste de vis…

Mesajul pe care l-am primit a doua zi de la personajele principale mi-a reconfirmat încă o dată că destinul meu este acesta: să ridic un eveniment la rang de artă:

Buna dimineața. Mulțumesc pentru tot. Ai fost minunata, ca de obicei. Impecabil.

Așadar, dragii mei, încă o misiune îndeplinită, încă o amintire de neprețuit!

Nunta Dani Oțil & Gabriela

Organizator: Events by Carmen Ioniță

Concept: We do WOW Events

Locație: Bokaa

În loc de încheiere, o să adaug la final frumoasele cuvintele scrise de Dani despre drumul nostru parcurs împreună:

Nunta noastră a fost al cincilea eveniment alături de Carmen si oamenii ei. Am facut cununie, botez, moț, zi de naștere. Nunta le-a întrecut, evident. A fost minunat. Detaliile, input de idei, lucruri „imposibile” in alte părți au devenit posibile aici. Probabil cel mai important lucru este ca ne-a luat stresul de pe cap in ultima săptămână înainte de eveniment. Mulțumim!
Alta nu mai fac, ca as apela tot la oamenii ăștia faini!


Dani Oțil

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button