organizare_botez_flori_cristelnita_fetita

Organizare botez

Cand vorbim de organizare botez ne gandim ca este prima petrecere din viata copilului tau de care, in prima instanta, se vor bucura invitatii, iar peste ani si ani, privind fotografiile si filmul petrecerii, se va bucura si protagonistul botezului. Luand in considerare aceste aspecte, atunci cand ne ocupam de organizare botez, suntem atenti la toate detaliile care devin importante pe zi ce trece. Astfel, pentru organizare botez oferim:

1. Consultanta


Daca e primul botez din viata ta sau daca vrei sa nu dai gres in organizarea botezului, poti apela la noi sa te indrumam cu sfaturi pe care le-am acumulat in urma experientei noastre. Stim ce e indicat si ce nu este bine sa faci atunci cand organizezi botezul copilului si abia asteptam sa-ti spunem si tie. Consultanta oferim si daca nu achizitionezi toate serviciile de la noi.

2. Aranjamentele florale


E adevarat ca amploarea unui botez nu este aceeasi cu a unei nunti, dar cateva aranjamente florale asezate delicat pe mese ofera spatiului culoare, prospetime, o nota vesela, dar si eleganta. Avem propriul nostru atelier unde floristi cu experienta creeaza cele mai potrivite aranjamente florale pentru botezul copilului tau. Realizam, de asemenea, aranjamente florale ce pot fi folosite la ceremonia religioasa, pentru cristelnita ori lumanari.

3. Catering, Bar, Candy Bar & Tort


Fie ca optezi pentru bufet suedez ori servirea traditionala la masa, pentru mancare cu specific romanesc ori felurile sofisticate din gastronomia lumii, noi aducem la petrecerea de botez furnizorii cei mai potriviti sa-ti satisfaca gusturile. Vom tine cont ca la un botez sunt prezenti si copii, de aceea puteti opta sa aveti si un meniu adecvat lor, iar cand vine vorba de candy bar garantam ca atat cei mari, cat si cei mici vor fi fascinati de gustul si aspectul prajiturilor. Tortul, atractia serii, va fi exact asa cum ti-l doresti fiindca maestrii cofetari cu care lucram sunt profesionisti adevarati.
Bauturile nu vor lipsi din seara petrecerii, iar pentru un efect maxim asupra invitatilor, barista cu care colaboram sunt incantati sa ofere cocktail-uri preparate cu maiestrie.

4. Show


Fiind vorba despre o petrecere, de baza este atmosfera. Cine o creeaza daca nu furnizorii de spectacol? Acestia pot fi dj, solisti, trupe live, dar si animatori pentru copiii prezenti la botez. Ursitoare, personaje de poveste, magicieni si tot ce ar putea aduce si mai multa bucurie micilor invitati.

5. Logistica & recuzita


Pentru organizarea botezului, parintii aleg de obicei elementele de décor si recuzita specifice sexului copilului. Echipa Events by Carmen Ionita a realizat de-a lungul timpului un cadru de poveste atat pentru botezul de fetite, cat si pentru cel de baietei. Am transformat locatia in care a avut loc petrecerea intr-o padure fermecata ori intr-un cadru cu elemente specifice zborului in spatiu, cu planete si astronauti. Nu exista limite pentru noi atunci cand este vorba despre creativitate.

6. Printuri


La venirea invitatilor, primul intalnit in cale este photo corner-ul. Aici poposesc, pe rand, toti cei prezenti pentru a purta cu ei, apoi, amintirea acestui moment festiv. Realizam acest colt de creat amintiri in functie de tematica petrecerii, de cromatica intregului decor si nu exista provocare careia sa nu-i putem face fata. De asemenea, acordam o mare atentie printurilor: invitatii, place carduri, numere de mese, scrisori de multumire post event. La comanda, putem realiza logouri originale si unicate, caligrafiate de mana.

7. Locatia evenimentului

Suntem pregatiti sa va indrumam spre cel mai potrivit loc de desfasurare a petrecerii de botez. Tinem cont de numarul invitatilor, de cadrul dorit, de tipul petrecerii si chiar de faptul ca cel mic, sarbatoritul zilei, are nevoie de un loc al sau, linistit, unde sa se retraga impreuna cu un membru al familiei sau cu bona atunci cand trebuie sa doarma ori sa manance. De asemenea, putem crea un loc special in cadrul locatiei, unde sa stea doar copiii veniti la petrecere, alaturi de un animator.

Stim ca te afli la inceput de drum in viata de parinte si ca esti inca fascinat de miracolul din viata ta, asa ca  iti facem cadou timpul tau liber alaturi de bebelus, in timp ce noi ne ocupam de organizarea botezului sau. Trebuie doar sa ne contactezi aici.

 Credit foto: Relu Draghici, Alin Dobrin, Lucian Marin, Razvan Cotea

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button