Gabi Manu Welcome Party

Petrecerea de bun venit inchinata antrenorului Gabriel Manu: O lectie de organizare evenimente in aer liber pe timp de pandemie

“Cand toata lumea vrea sa plece sa munceasca afara, eu am decis sa ma intorc sa ajut fotbalul romanesc, dar de aceasta data ca antrenor principal. Cariera de secund se incheie aici, iar experienta de aproape 20 ani in antrenorat ma recomanda in acest moment pentru orice provocare din Romania” a spus Gabriel Manu in cadrul evenimentului pe care eu, alaturi de echipa We Do WOW Events, l-am organizat in cinstea sa, in data de 29 iulie. Petrecerea a fost una care s-a bucurat de un succes deosebit in ciuda restrictiilor si distantarii sociale pe care le-am respectat ca la carte si in acelasi timp, s-a dovedit pentru mine si ceilalti membri ai echipei mele o ocazie din care am invatat o multime de lucruri despre activitatea de organizare evenimente in aer liber pe timp de pandemie.

https://www.youtube.com/watch?v=PdIDyKs4xnc&feature=youtu.be

Cu parteneri potriviti si o echipa de incredere totul este posibil!

Am pornit de la ideea de a crea un eveniment simplu, intim si cochet, unde prietenii lui Gabriel Manu sa aiba ocazia de a-i ura acestuia un calduros „bun venit in tara!”, iar antrenorul sa le povesteasca despre planurile sale de viitor. De aceea, am ales ca loc de desfasurare a petrecerii clubul Bokaa, pentru care tin sa multumesc in mod special Marianei Mitroi care a facut posibila intreaga experienta.

Aflat intr-un parc natural, cu maiestuosi copaci seculari si gradini naturale ample, Bokaa este o locatie ideala pentru organizare evenimente in aer liber, indiferent daca vorbim de nunti si alte tipuri de petreceri private, sau evenimente corporate.

Pentru ca mancarea si bautura sunt doua din cele mai importante aspecte ale unei petreceri, am incins un barbeque de vara, pe care l-am stins cu cocktail-uri de senzantie de la Shoteria; Iar pentru a crea atmosfera, am colaborat cu echipa Soundpro Media pentru ridicarea unei scene in aer liber si a unui acoperis, cu DJ Jipy pe partea de entertainment, iar Congress Rental ne-a pus la dispozitie un superb ecran LED; Prezentatorul serii a fost Viorel Grigoroiu iar intregul eveniment a fost fotografiat de Luci Marin si filmat de Marius Sfetea si Bogdan Mincu; De confort s-au ocupat cei de la Event Stuff; Iar noi, echipa We Do WOW Events, am avut grija de organizare, planificare si coordonare pana in cele mai mici detalii.

Ce presupune actiunea de organizare evenimente in aer liber in timpul pandemiei?

Situatia actuala presupune infinit mai multa grija cand vine vorba de organizare evenimente in aer liber. Am respectat intocmai masurile de siguranta impuse de autoritati, dar am procedat in asa fel incat niciunul din invitati sa nu simta ca i se limiteaza libertatea de miscare. Astfel, cu multa eleganta si printr-o stransa colaborare cu partenerii nostri, am asezat mobilierul in asa fel incat sa pastram distanta sociala si am servit direct la mese pentru a evita aglomeratia.

Termometrele si dezinfectantul au fost doua prioritati pe lista noastra de cumparaturi. Pentru a evita riscul de infectie, am luat temperatura tuturor invitatilor la sosire si ne-am asigurat ca tot mobilierul si alte suprafete ce ar putea intra in contact direct cu pielea musafirilor au fost dezinfectate corespunzator.

Din experienta stim ca atunci cand atmosfera devine fierbinte si spiritele se incing, apare pofta de dans si socializare. De aceea, in locul unor melodii antrenante, am mers pe un stil de muzica clasic si am incheiat seara cu un superb recital de saxofon sustinut de Doina Spataru, muzica a carei vibratie se simte mai mult cu sufletul decat cu corpul. Astfel, am reusit din toate punctele de vedere sa organizam o petrecere memorabila, pe care atat eu cat si colegii mei o vom folosi ca reper in planificarea unor evenimente viitoare care presupun la fel de multa grija si atentie pentru sanatate.

Make up artist Nicoleta Barsan, tinuta Geanina Punkosti, pantofi Anna Cori

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button