Baby_Shower_2

Organizare petrecere de baby shower

Asa cum este firesc, tinem pasul cu trendurile lumii in materie de petreceri. De exemplu, organizam petrecerea de baby shower care a devenit destul de populara si in Romania. Pentru cei care nu stiu cu ce ocazie se organizeaza o astfel de petrecere si ce presupune ea din partea participantilor, iata cateva informatii:

1. Este o traditie veche regasita in Egiptul Antic, India, Grecia Antica, constand in ritualuri inchinate viitoarei mame si pruncului care urmeaza sa se nasca.

2. In perioada contemporana, in America si Europa de Vest, ritualurile au fost inlocuite cu petreceri-surpriza (baby shower), organizate in cinstea femeii care devine mama si se afla in ultimul trimestru de sarcina si a bebelusului sau inca nenascut.

3. La inceput, in epoca moderna, petrecerea de baby shower era organizata doar de femei (fete) rude ori prietene ale femeii insarcinate si doar ele participau. Acum, pot fi invitati si barbati.

4. Cele care organizeaza intalnirea aleg locul de desfasurare (care poate fi chiar acasa la viitoarea mamica, iar asta presupune sa le fie complice tatal copilului).

5. Prietenele si rudele gravidei fac o lista cu cadourile pe care fiecare vrea sa le ofere in asa fel, incat sa nu aduca aceleasi obiecte. De obicei, darurile sunt pentru copil: scutece, hainute, jucarii etc, dar si lucruri folositoare pentru viitoarea mama.

6. Aleg o tema a petrecerii-surpriza, decoratiuni, baloane si tot ce considera ele necesar pentru o ambianta deosebita.

7. Decid un meniu pe care ori il prepara ori il cumpara.

8. Femeile care pun la cale o asemenea petrecere de baby shower pot apela la un organizator de evenimente care se ocupa de tot (decoratiuni, aranjamente florale, meniu, locatie).

Poate va intrebati care este semnificatia numelui „baby shower”. Shower, intr-adevar, inseamna dus in limba engleza, dar in acest context este vorba despre un „dus” de binecuvantari aduse femeii care urmeaza sa nasca si bebelusului.

Oricand te decizi sa faci o petrecere de baby shower, Events by Carmen Ionita iti usureaza munca si preia toate responsabilitatile unei astfel de petreceri, garantandu-ti nu doar succesul, ci si secretul bine pazit fata de viitoarea mamica (in cazul in care nu decide chiar ea sa faca o petrecere de baby shower, lucru care se obisnuieste, de asemenea).

Credit foto: Mihaela Mirea

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button