Organizare 6 septembrie bokaa

Organizare zi de nastere la Bokaa pentru clienți de suflet

Parca ieri a fost prima oara cand am organizat pentru ei un eveniment si iata ca am ajuns deja la cel de-al patrulea! Este vorba despre Carmen si Rares Banescu, un cuplu model, pe care echipa We Do WOW Events se simte onorata sa-l serveasca de fiecare data. De data aceasta a fost vorba de o organizare zi de nastere la Bokaa. Dar de la inceputul colaborarii noastre si pana in acest punct am trecut prin multe momente frumoase impreuna. Iata povestea noastra!

Patru evenimente cu adevarat speciale in doar trei ani

Prima oara cand am avut sansa sa organizam un eveniment pentru sotii Banescu a fost chiar la cununia lor civila, acum trei ani. Dupa aceea, a urmat un botez, nunta si de data aceasta o zi de nastere exceptionala.

Dintre toate aceste evenimente organizate de noi, Carmen Banescu a povestit cu nostalgie despre nunta ei de vis, de la Palatul Snagov, intr-un articol din Revista Nunta, iar succesul colaborarii noastre fructuoase ne-a adus din impreuna si de data aceasta, la Bokaa.

Servicii de organizare zi de nastere pentru niste clienti speciali

Bokaa este o locatie superba. O oaza de smarald unde verdele plantelor se reflecta in apa cristalina a piscinei. De aceea, pentru a pastra echilibrul oferit de elementele naturale: vegetatie si apa, in loc sa incarcam si mai mult paleta cromatica, am optat in cazul decorului pentru o nonculoare. Astfel, am impodobit spatiul cu baloane de un alb argintiu pur si in fata piscinei am creat un aranjament superb, cu numele sarbatoritei.

Alb argintiu am folosit si in spatiul de luat masa. O terasa acoperita, complet alba; scaune, mese si fete de masa albe; precum si lampi din hartie de aceeasi culoare au fost doar cateva din elementele pe care le-am folosit pentru desavarsirea conceptului nostru.

Prin armonia elementelor sale, Bokaa este deja o locatie paradisiaca. De aceea, am vrut sa accentuam si mai mult ideea de pace, calm si puritate prin decoratiuni usoare ca un fulg si imaculate ca zapada.

Care este secretul pentru o organizare zi de nastere ideala?

Din punct de vedere al organizarii, clientii nostri ne-au dat mana libera. Le-am castigat increderea inca de la petrecerea de nunta cand au spus ca s-au simtit niste ca niste musafiri la propriul eveniment si de aceea, si la aceasta organizare zi de nastere, s-au bazat in totalitate pe echipa noastra. Iar pentru un organizator de evenimente nu exista onoare mai mare decat sa i se acorde atata incredere si libertate, de altfel, doua din cele mai importante aspecte ale organizarii oricarui eveniment.

O zi de nastere incantatoare de la inceput pana la sfarsit

Se poate vedea si din fotografii ca evenimentul organizat pentru sotii Banescu a fost un adevarat succes. Chipurile invitatilor pur si simplu radiaza de satisfactie si bucurie, iar in aer pluteste o atmosfera destinsa, de petrecere.

La aceasta reusita, un rol important a avut-o si continuitatea, relatia frumoasa pe care am dezvoltat-o in timp si respectul reciproc pe care ni-l purtam. In calitate de organizatori de evenimente stim mai bine ca orice furnizori de servicii cat de importanta este deschiderea clientilor catre conceptele pe care le propunem ca specialisti. Iar cand ideile ti se aproba, sansele de triumf sunt maxime!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button