carmen-ionita-wedding-planner

Sunt un wedding planner norocos

De obicei, mirii povestesc despre relatia pe care au avut-o cu wedding planner-ul lor atunci cand si-au facut nunta. De aceasta data vreau sa vorbesc eu despre mirii mei. Si cand spun ‘ai mei” nu exagerez cu nimic. Avem o poveste in spate pe care vreau sa v-o impartasesc.

Pe Alex l-am cunoscut acum 7 ani, cand am organizat nunta fratelui sau. Pe vremea aceea, eram la inceput in domeniu, in acei trei ani in care nici nu stiam exact cum se numeste meseria mea. Faceam totul din placere si imi iesea, desi lucrurile erau facute „dupa ureche”, neavand experienta si neexistand nici cursuri pentru perfectionare. Si cu toate acestea, mirii de atunci au fost multumiti de munca mea si dupa toti acesti ani in care Events by Carmen Ionita a devenit una dintre cele mai de succes agentii de organizare evenimente, a venit vremea sa ii organizez nunta fratelui mirelui din 2012.

M-am intalnit cu Alex si cu Angi, mireasa lui, la cununia civila. La degustarea pentru meniul de cununie m-au insarcinat cu organizarea nuntii lor, dar nu oricum, ci cu promisiunea ca o vor face cum le recomand eu. Va dati seama ce responsabilitate! Si prieteni, si clienti!

Cu promisiunea data, mi-am indreptat atentia spre evenimentul important care urma inaintea nuntii, si anume: botezul fetitei lor. Am contribuit cu diverse lucruri, dar nu cu tot ce aveau nevoie pentru ca fix in aceeasi zi aveam si eu botezul nepotelului meu. Prin urmare, la finalul evenimentului lor, Angi si Alex mi-au spus ca nu mai vor sa organizeze niciodata ceva fara mine. Normal ca i-am iubit si mai mult si abia asteptam sa ma apuc de treaba pentru nunta.

Cand mirii iti ofera incredere 100%, responsabilitatea este mare, dar organizarea este cumva mai simpla.

Iata cum a decurs totul: decorul exterior nu au vrut sa-l afle, l-au lasat in totalitate pe mana mea. Propunerea restaurantului care sa le gazduiasca nunta mi-a apartinut tot mie. Am optat pentru Salon du Mariage de care ma leaga multe amintiri frumoase si o lunga colaborare.

Sugestia de a-i angaja ca fotografi pe David Fiscaleanu si Anca Spiru, si operator de imagine pe Marius Sfetea a fost si ea imbratisata de mirii mei.

Partea tehnica a echipei i-am rugat sa ramana in grija mea pentru ca muzica au ales-o parintii lor, iar eu doar am coordonat trupele. In schimb, la un eveniment cu trupe multe, tehnicul, sunetul, luminile, dj-ul nu imi place sa le las in grija altcuiva. Astfel, am putut controla foarte bine tot.

Sunt cateva elemente care conteaza foarte mult in reusita petrecerii: in primul rand, muzica nu trebuie sa fie foarte, foarte tare. Imi place sa ma joc cu programul artistic, astfel incat lumea sa nu fuga de la eveniment pentru ca nu mai suporta galagia sau pentru ca e monotonie. Iar la nunta lui Angi si Alex, cei 300 de invitati nu au plecat decat dimineata, pe la ora 5, semn clar ca nimeni nu s-a plictisit.

Sa va mai spun ca pana si propunerea de tort mi-a apartinut? Pana acolo a mers increderea mirilor mei, incat si momentul culminant al petrecerii l-au lasat la latitudinea mea. Iar eu am le-am propus mini tortulete, pastrand tematica de eleganta.

Nunta lui Angi si Alex a fost pentru mine o experienta de neuitat. In primul rand, pentru ca mirii mi-au demonstrat ce inseamna prietenia adevarata. Sa ai incredere atat de mare intr-un om, fie el si experimentat in organizarea de evenimente, este dovada maxima a prieteniei. In al doilea rand, nunta lor va ramane memorabila pentru ca a dat voie organizatorului din mine sa isi manifeste creativitatea, imaginatia si profesionalismul in toata plenitudinea. Rar poti avea parte de asemenea privilegiu.

Dragii mei Angi si Alex, promit public ca o sa va organizez si nunta de diamant! Sa fiti sanatosi si fericiti! Casa de piatra!

Credit foto: Relu Draghici, Anca Spiru

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button