Trendurile în organizarea de evenimente în 2022

Trendurile în organizarea de evenimente în 2022

Inca din 2020, organizatorii de evenimente au trecut prin numeroase provocari, iar acest lucru a determinat o serie de schimbari si o reala nevoie de adaptare atat din partea lor, cat si din partea mirilor. Nuntile si evenimentele din 2022 cu siguranta vor arata diferit fata de cele de dinainte de pandemie, asadar haideti sa vedem impreuna care sunt tendintele pentru anul viitor si de ce ar trebui sa tinem cont inainte sa organizam astfel de petreceri.

  1. Evenimentele restranse vor fi in topul preferintelor – Se anunta tot mai multe evenimente cu un numar mic de invitati (intre 50-80 de persoane). In acest fel, masurile de siguranta sunt respectate, iar mirii se pot bucura intr-un cadru mai intim, mai restrans alaturi de cei dragi.
  1. Se anunta schimbări de sezon – Desi octombrie era una dintre lunile preferate de miri, in prezent aceasta este evitata din ce in ce mai mult. In schimb, perioadele de varf ale anului, atunci cand cele mai multe cupluri isi vor dori organizarea nuntii vor fi lunile mai-septembrie. Asadar, tineti cont de aceste perioade si rezervati din timp locatia, trupa, decorurile si toate detaliile necesare sau apelati la un Event Planner.
  1. Decorurile 100% naturale – Mirii prefera din ce in ce mai mult florile naturale pentru decorul meselor festive, pentru decorul salii, pentru photo corner sau pentru decorurile din biserica. Isi doresc ca totul sa fie autentic si estetic vizual. Desigur, sa nu uitam, de asemenea, de incantarea olfactiva pe care aceste decoratiuni le-o ofera celor prezenti la eveniment, mai ales cand vorbim despre o gama variata de tipuri, culori si miresme de flori naturale.
  1. Mirii acorda o mai mare importanta serviciilor de entertainment si de wedding planner – Alocarea unor bugete potrivite pentru serviciile de entertainment, foto & video, dar mai ales pentru organizare este foarte importanta. De aceea, ne onoreaza faptul ca suntem contactati pentru achizitionarea pachetului complet Wedding Planner si pentru faptul ca mirii stiu ca pot avea incredere in noi si ca ne vom ocupa atent de fiecare detaliu, iar ei se pot bucura linistiti de cel mai important eveniment din viata lor.
  1. Petrecerile de zi – Aceste tipuri de petreceri sunt din ce in ce mai prezente in preferintele celor care isi doresc evenimente speciale. In special in varful de sezon, atunci cand vremea este perfecta pentru petreceri in aer liber, majoritatea celor care isi doresc un eveniment inedit de nunta sau botez, aleg sa isi invite apropiatii mai devreme si sa se bucure impreuna de intreaga zi.

Suntem convinsi ca v-am fost de ajutor cu aceste cateva sfaturi si tendinte pentru anul ce urmeaza, iar daca planuiti o petrecere cu adevarat WOW nu ezitati sa ne contactati pentru obtinerea unei oferte adaptate evenimentului vostru special. Suntem gata sa va oferim expertiza noastra de peste 13 ani in domeniu si sa va includem in lista celor peste 3000 de clienti alaturi de care am creat povesti minunate.

Cu drag,

Carmen Ionita, Event & Wedding Planner

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button