aranjament-bostan-cu-flori-de-toamna

We Do Wow Events, alături de clienţi indiferent de vremuri

We Do Wow Events este una dintre cele mai experimentate agenţii de organizare de evenimente din România. Odată cu restricţionarea organizării de evenimente, din cauza pandemiei cauzată de coronavirus, din martie 2020 agenţia s-a reorganizat. 

 Nicio pandemie din lume nu poate opri echipa We Do Wow Events să vină în întâmpinarea clienţilor săi. Chiar dacă nu mai poate organiza evenimente, agenţia s-a reorganizat şi împreună cu Băiatul cu Flori livrează buchete de flori, aranjamente florale şi cadouri pentru clienţii săi. În felul acesta, We Do Wow Events a venit în întâmpinarea nevoilor sutelor de clienţi care de fiecare dată îşi exprimă mulţumirea pentru serviciile primite prin recomandările pe care le fac online sau offline. Având garanţia clienţilor mulţumiţi, Băiatul cu Flori, din florărie online a devenit o adevărată fabrică de servicii, chiar în aceste vremuri tulburi pe care le traversăm.

Inclusiv companiile şi-au găsit nişte parteneri de nădejde în agenţia We Do Wow Events şi Băiatul cu Flori. Acestea beneficiază de cele mai bune soluţii de cadouri şi protocoale, în funcţie de bugetele de care dispun.  

În această perioadă te poţi bucura acasă ori la companie de minunatele aranjamente florale de sezon. Practic, aducem o fărâmă din frumuseţea toamnei  la tine.

Cum poţi face o comandă? Nimic mai simplu. Ne poţi suna, ne spui ce doreşti, iar noi îţi oferim cele mai bune soluţii. Prin urmare, nu trebuie să stai mult pe site, nu trebuie să te gândeşti tu, o vom face noi şi vom avea astfel ocazia să îţi arătăm ce ştim.

 “Acum, toată echipa We Do Wow Events găseşte soluţii pentru oamenii care nu au timp să caute idei de cadouri sau tipuri de flori potrivite evenimentului din viaţa lor, torturi sau orice nebunie le trece prin cap. Pentru aceasta suntem noi aici: să ne facem clienţii fericiţi. Băiatul cu Flori este deja cunoscut ca cel care livrează fericire”, a declarat Carmen Ioniţă, cea care de peste 10 ani excelează în industria organizării de evenimente din România.      

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button