wedding-fashion-philosophy-1

Wedding fashion philosophy

La cei zece ani de activitate in industria nuntilor din Romania, adaugam 18 editii ale Revistei NUNTA. Iar asta este motiv de sarbatoare! Astfel, am dat startul unei petreceri aniversare la care au fost prezenti toti prietenii si partenerii nostri de atatia ani.

As vrea sa incep prin a le multumi lor. Nu doar pentru prezenta ci pentru numeroasele lectii pe care mi le-au oferit si numeroasele momente unice in care mi-au adus aminte de ce am ales aceasta meserie. Faptul ca am putut sa pun bazele acestui eveniment-spectacol alaturi de echipa mea, unde ne-am bucurat de o prezentare de moda cu totul si cu totul speciala este un adevarat succes pentru mine si pentru echipa mea. Au fost dezvaluite trendurile sezonului urmator atat in ceea ce priveste moda cat si entertaimentul nuptial. Asadar, ne-am bucurat atat de creatiile inedite oferite de Trends by Adina Buzatu, colectiile Oana Nutu sau Innocenti Sposa, Maigre sau Nausica Mode, cat si de show-ul celor de la Mahala Rai Banda si Prestige Orchestra, alaturi de TFM DJ. Modelele prezente pe podium s-au bucurat de rasfatul celor de la Florina Iosif Makeup Artist Dermopigmentist, Ana Olariu Makeup Artist & Hair Stylist si Adda Dobre. Si, impreuna cu rochiile de mireasa sau costumele destinate mirilor, am adus in fata invitatiilor nostri bijuteriile Teilor pentru a intregi tabloul.

Nu cred ca am fi putut gasi o modalitate mai potrivita de a anunta si sarbatori cele 18 editii ale Revistei NUNTA, proiectul meu de suflet. Cocktailurile alese de la Shoteria au fost apreciate pe deplin iar tortul a fost la inaltime, laudat de peste 220 de invitati. A fost o seara despre prietenie, o seara pentru care sunt recunoascatoare si pentru care ma inclin in fata partenerilor nostri.
Multumesc Flavours in the Garden pentru atentia la detalii si pentru toata munca, multumesc pentru mancarea senzationala si BBQ-ul care a strans multe cuvinte de lauda. Alaturi de cocktailurile delicioase, am sarbatorit si cu bauturile de la Vitam!n Aqua si trabucurile exotice pe care le-au savurat in deosebi domnii, din partea prietenilor de la El Unico!
Cum suntem o echipa incredibil de norocoasa, mai avem multumiri de oferit partenerilor Romanian Fashion Philosophy, Lovelight Photography, care au fost de exeptie, Apriori, antochiphoto.ro, The Lash Lounge, Marius Sfetea, Fashion Pr si Rue des Modeles si nu in ultimul rand, Croaziere CruiseHub.

Ne aflam acum, la finalul primilor 10 ani dintr-o viata exact asa cum am visat-o. Cele 18 numere ne-au invatat niste lucruri deosebit de importante.

Avem o echipa fixa de 12 oameni cu care reusim sa cream povesti si transmitem mesaje in fiecare zi prin Baiatul cu Flori, cream concepte si punem la punct cea mai importanta zi din viata de cuplu prin noul nostru brand WeDoWow Events si suntem intr-o continua agitatie incercand sa ajungem cat mai aproape de cei proaspat logoditi si participantii la eveniment prin Revista NUNTA.
Oricum ar fi, sub orice denumire, suntem tot noi! Iar acesta este momentul in care vrem sa va multumim pentru sansa pe care ne-o oferiti zilnic, spre a ne vedea visul devenind realitate!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button