1

Wedowow Events

Cu zambetul pe buze, nod in stomac si cu sperante uriase in ceea ce priveste proiectele viitoare, anuntam oficial lansarea WeDoWow Events. Ultimii zece ani ai vietii noastre ne-au invatat mai mult decat am fi putut visa, am avut parte de clienti si colaboratori care au schimbat parcusul drumului nostru, am avut parte de suisuri si coborasuri pana cand am realizat ca echipa este elementul nostru definitoriu si marca sub care ne dorim sa fim cunoscuti. Asa ca, am luat echipa si cu ajutorul prietenilor nostri de la Raddison Blu Hotel am pus la punct un decor de zile mari, care, in primul rand, ne reprezinta pe noi si inglobeaza trendurile sezonului urmator.

Ce inseamna WeDoWow Events?

Inseamna trecerea de la om la echipa, de la un decor frumos vizual la un adevarat concept de eveniment. WeDoWow nu e altceva decat un pas gigantic, credem noi, spre mai bine, mai profesionist, mai curajos, mai aproape de dorintele care par imposibil de indeplinit.

De ce WeDoWow Events?

Feedbackul a fost intotdeauna pentru echipa noastra un element decisiv. Am spus in nenumarate randuri, suntem super de indragostiti de meseria noastra si ne punem clientii pe primul loc. Fericirea lor este cea mai importanta. Dupa un deceniu de activitatea si poate mii de cupluri care ne-au calcat pragul, putem afirma ca feedbackul primit a fost cu totul si cu totul WOW! De asta, WeDoWow Events este despre voi, despre clientii nostri, despre energia fantastica pe care ati reusit sa o trasmiteti printr-un zambet larg atunci cand ati intrat in sala de evenimente sau poate chiar prin lacrimi de fericire. Voi sunteti motivul pentru care am continuat sa muncim spre a deveni o echipa WOW!
Iar zambetul atasat siglei noastre? Credem ca este deja clar!

Ce ne propunem?

Avem la dispozitie o echipa de profesionisti dornici sa se plieze pe toate tipurile de evenimente. Fie evenimente private sau corporate, conceptele vor fi gandite cu multa atentie si minutiozitate spre a ne ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri, chiar mai mult, spre a le depasi. 

Nu stim ce ne rezerva viitorul, insa suntem convinsi ca urmatorul deceniu va fi de zece ori mai WOW decat primul! 
Pentru o experienta WOW, te asteptam la noi! Programeaza-ti acum intalnirea!

Telefon: 0731 134 264
Facebook: @wedowowevents
Instagram: @wedowowevent

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button