123579766_377551203588954_7835476317419640835_n

Cadouri de Sfinţii Mihail şi Gavril

We Do Wow Events şi Băiatul cu Flori livrează fericire de Sf. Mihail si Gavril

Peste un million de români îşi serbează onomastica pe 8 noiembrie, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Un număr şi mai mare de români caută cadouri de Sfinţii Mihail şi Gavril pe care să le ofere sărbătoriţilor. În întâmpinarea acestora vine We Do Wow Events împreună cu Băiatul cu Flori.

Aşa cum ne-am obişnuit deja clienţii, suntem alături de ei în cele mai frumoase momente. Ne gândim la ce-şi doresc, la ce le-ar aduce bucurie şi inventăm cele mai drăgălaşe cadouri pe care aceştia le-ar putea oferi. Aşa am făcut şi acum ştiind că începe goana după cadouri pentru cei care poartă numele Sfinţilor Mihail şi Gavril.

Oferta noastră e variată. Oricine poartă numele Mihaela ori Gabriela va fi încântată să primească de onomastică un semn de iubire. We Do Wow Events şi Băiatul cu Flori au decis ca anul acesta să livreze fericire cu ajutorul florilor, jucăriilor de pluş şi prăjiturilor. Tu alegi sub ce formă vei trimite mesajul tău de dragoste şi admiraţie la sărbătoriţi. Noi doar îţi facem o sugestie şi ne asigurăm să ajungă cadoul pe care îl alegi în ziua în care îi sărbătorim pe Sfinţii Mihail şi Gavril.

Iată câteva variante de cadouri pentru sărbătoriţii zilei:

  1. Buchet delicat şi ursuleţ de pluş

Imaginează-ţi cum se va simţi sărbătorita care se va trezi la uşă cu un buchet de flori delicate, însoţite de un ursuleţ de pluş drăgălaş care va purta un bileţel de dragoste! Efectul va fi WOW, aşa cum este şi preţul acestui cadou. Doar 150 de lei.

  1. Buchet de trandafiri roşii şi maimuţică de pluş

Dacă sărbătorita este o femeie pasională şi jucăuşă va fi încântată să primească un buchet de trandafiri roşii şi o maimuţică haioasă de pluş. N-o să ştie dacă mai întâi să te sărute pasional sau să ţopăie de bucurie. Oricum, reacţia ei va face toţi banii. 295 de lei.

  1. Buchet de trandafiri roşii, ursuleţ de pluş şi prăjituri

Acest cadou poate fi achiziţionat în aceste zile cu un preţ redus de la 340 de lei la 275 de lei. Efectul pe care îl va avea este garantat. Cine nu-şi doreşte să fie răsfăţat de ziua numelui?

  1. Buchet de trandafiri roşii şi ursuleţ panda

Chiar dacă se spune că ursul panda este foarte leneş, acesta nu va întârzia să ajungă la sărbătoriţii de Sf. Mihail şi Gavril. Va aduce cu el şi un buchet superb de trandafiri roşii. Cum să nu-l îndrăgeşti? Şi costă doar 185 de lei întregul cadou.

  1. Aranjament flori, tort şi prosecco

Chiar dacă nu se mai pot organiza evenimente spectaculoase, poţi crea tu o atmosferă de sărbătoare, în intimitatea casei, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Surprinde sărbătoritul cu un aranjament floral, un tort delicios şi o sticlă de prosecco care, la un preţ redus de la 400 de lei la 345 lei, pot ţine locul unei întregi petreceri.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de Sfinţii Mihail şi Gavril pe care le-am pregătit pentru voi. Pe site-ul Băiatul cu Flori vei descoperi şi mai multe oferte. We Do Wow Events şi Băiatul cu Flori îşi pun în slujba clienţilor toată creativitatea, pasiunea şi experienţa de peste 10 ani în domeniu. Noi livrăm fericire indiferent de vremuri, iar efectul este întotdeauna WOW.

La mulţi ani tuturor celor care îşi serbează numele de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button